ZEILMAKERIJ

ZEILMAKERIJ IN EIGEN BEHEER

Alle jachtzeilen, kappen en hoezen produceren we in onze eigen zeilmakerij. De kwaliteit is daardoor gewaarborgd en flexibiliteit vanzelfsprekend.

Door de uitstekende verstandhouding met onze zeildoek fabrikanten zijn we verzekerd van de laatste updates en beschikken we over de beste materialen die op de markt zijn. We zijn altijd op de hoogte van de laatste informatie op het gebied van fabricageprocessen en verwerkingstechnische know-how. Hierdoor kunnen we continu de nieuwste technieken toepassen, het beste uit de zeilen halen en kunnen we uitstekend inspelen op uw persoonlijke wensen.

Jachtzeilen, maatwerk afgestemd op uw boot, vaargedrag en vaargebied.
up to date blijven en mee gaan met de ontwikkelingen, dat is belangrijk voor ons. de ontwikkelingen gaan snel, ook in de watersport, en wij lopen daarin voorop.

zeilmakerij_foto_farfalu

In onze zeilmakerij werken we met de nieuwste snijmachine voor een genua, fok, high aspect, grootzeil, rolfok hoezen, huiken en zelfs buiskappen. De machine maakt het mogelijk om met zijn vacuüm transport in 1 keer een rol doek tot diverse zeilen en hoezen te snijden. Het ingenieuze systeem zorgt er voor dat dit volautomatisch mogelijk is. Wat dan nog rest, is het in elkaar stikken en afwerken van bijvoorbeeld het zeil. Hierbij komt dan toch onze 35 jaar ervaring van het oude ambacht om de hoek kijken, want deze handelingen worden nog steeds door onze ervaren zeilmakers gedaan.
In combinatie met de nieuwste software voor het ontwerpen van jachtzeilen zijn wij daarom nog beter in staat deze op uw wensen af te stemmen. We kijken samen naar uw wensen over varen, uw boot en het gebied waar u meestal vaart.

Voor het voorzeil en grootzeil hebben we 3 basis uitvoeringen. Door de inbreng van uw persoonlijke wensen wordt een zeil maatwerk. Omdat we zelf in eigen beheer ontwikkelen zijn er veel mogelijkheden.

De 3 basis uitvoeringen voor voorzeilen en grootzeilen.

BASIC UITVOERING
CRUISING UITVOERING
PERFORMANCE UITVOERING

De cruising cross cut, Performance Cross Cut en Performance Tri-Radiaal, waarmee de basis wordt gelegd voor het zeil. Door toevoegen van de persoonlijke wensen wordt een zeil maatwerk. Wij zoeken graag samen naar een oplossing voor specifieke wensen

Adresgegevens

Brieltjenspolder 24
4921 PJ Made
Tel: 0162 682316
Fax: 0162 684688

E-mail: info@zeilmakerij.com

Openingstijden:
ma t/m do 9.00 tot 18.00
vrijdag 9.00 tot 20.00
zaterdag 9.00 tot 17.00

Twitter
Contact
Name*
E-mail*
five + three =
clear form
Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties.

Copyright Van der Werf Zeilmakerij.com
  • Op zeker zeilen...
    Kom eens langs in onze winkel, in een persoonlijk gesprek analyseren we uw wensen en behoeften en bespreken we de verschillende mogelijkheden. Even geen tijd om langs te komen? U kunt ook zelf uw prijs berekenen.
Menu